mandag 30. september 2013

September 2013 - En oppsummering

Da var måneden over og det er igjen tid for oppsummering! Noen av dere har kanskje merket at det har vært litt stille her i bokbobla i det siste. Det har vært mye som har skjedd, masse jobbing og andre spennende saker har gjort at bloggingen har kommet i andre rekke. Og så må jeg innrømme at jeg er i en bølgedal både når det gjelder leselyst og bloggelyst. Jeg har derfor kommet frem til at nå må jeg finne tilbake til den gamle lesegleden min, så får vi se om bloggelysten også melder seg igjen. 

Ja, så var det oppsummeringen da. Denne gangen blir det en enklere utgave, uten hverken blogghopp eller andre krimskramserier. Rett og slett en oversikt over bøkene jeg har lest denne måneden :)

Curses!

When Cinderella is run over by a New Never City bus, her not-so-ugly stepsister, Asia, suspects murder. So she hires RJ, a private eye, to investigate. Little does she know RJ is actually a villain on mental health leave from the Villain's Union. Cursed with an inability to say no to damsels in distress, RJ travels to the Kingdom of Maldetto, meets the rest of Cinderella's family - including her fiance, the flamboyant Prince Charming, Cinderella's crazy stepmother, and a seriously twisted version of Hansel and Gretel - and dodges bullets, explosions, fires, and his own ex-wife to slip his own version of glass handcuffs on the wrists that fit. All while falling for Asia, who has a curse of her own to deal with...


"Curses" av J.A Kazimer - et annerledes eventyr fullt av galskap, humor og rariteter. Kjempegøy :)


Tråden

"Tråden" av Victoria Hislop - en nydelig historie om kjærlighet som oppstår i en tid som Hellas' befolkning tenker tilbake på med sorg og fortvilelse. Bokomtalen min finner du her.

Odinsbarn

"Odinsbarn" av Siri Pettersen - en fantastisk bok å sparke igang høsten med! Bokomtalen min finner du her.

Jordtårer

Torstein elsker å grave, og en dag finner han noen beinrester i et skogholt bak gården der han bor. Men da han plutselig står med en menneskeskalle hånden er detslutt på leken. Politiet varsles, og Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning, hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. En dag ender det i drap. Saken virker opplagt når en mann melder seg og forteller at han er skyldig..Men er det virkelig så enkelt?

Jeg har også lest "Jordtårer" av Frode Eie Larsen. Bokomtale kommer etter hvert, men jeg kan røpe så pass som at dette er en bok som kommer høyt på favorittlisten over leste bøker i 2013 :)


For tiden har jeg denne eBoken på ipaden, men den er på langt nær ferdiglest, så omtalen kommer sikkert med i oppsummeringen for oktober :)


4 bøker ble det denne måneden - mindre enn på lenge, men sånn blir det i blant. Nå skal jeg snart begynne å forberede pakking til Liverpooltur til helgen, og så er jeg tilbake i bokbobla helgen etterpå når Bokboblas Blogglesesirkel har premiere med bokomtaler fra Roy Jacobsens "De Usynlige" fredag 11 oktober og lørdag 12 oktober. Husk å kryss av i kalenderen dere som har meldt dere på :)


Vi sees :)


8 kommentarer:

 1. Jeg har enda tilgode å lese noe av Frode Eie Larsen og jeg forstår at jeg har gått glipp av noe. Ellers har jeg de tre øverste bøkene på vent i hyllen, det vil si at Odinsbarn har jeg såvidt begynt på. Det er vel normalt at det går litt i bølgedaler og det viktigste er jo å finne lesegleden igjen så kommer resten sikkert av seg selv. Tenker dere ser frem til turen til England,kos deg med forberedelsene til turen. Ha en fin kveld,Anette:-) Klem

  SvarSlett
 2. Det er ikke feil at livet innhenter oss med andre gjøremål, lesing skal vi jo gjøre sånn innimellom alt det andre gøye :)
  Tråden har jeg lest for lenge siden, men Jordtårer har jeg nettopp blitt ferdig med. Enig med deg, en god kandidat til årets krim!

  SvarSlett
 3. De to første her har jeg også lest- og likt veldig godt!
  Nå har jeg akkurat begynt på "De usynlige" og er dermed i rute til lesesirkelen ;o)
  Håper dere får en uforglemmelig tur til Liverpool§

  SvarSlett
 4. Jeg har også lest Jordtåre denne måned, og likte den godt,:) Tråden likte jeg også... Ha en fin tirsdag.:)

  SvarSlett
 5. Men det er hyggelig med et innlegg fra deg når du har tid. Ingenting er bedre enn at man har det travelt. Fire bøker er fire bøker. Og en del sider å komme gjennom. Ha en fin tur til England. Supert å reise dit på høsten synes jeg.

  SvarSlett
 6. Bloggingen går i bølgedaler det er helt normalt. Er utrolig fasinert hvor mye du klarer å lese på en mnd. Men nå leser jeg kanskje langt saktere enn gjennomsnittet pga dyslexien. Har i allefall fått puttet en forfatter og ei bok på vil lese listen min på goodreads. Finner hele tiden så mye inspirasjon i hva å lese når jeg er innom hos deg.
  Ønsker deg en strålende oktober
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 7. Jeg rekker stort sett ikke mer enn 4 bøker jeg sånn ca. Familie, barn, venner og jobb tar jo og tid :) Tråden begynte jeg på, men rakk ikke p lese den ferdig før jeg måtte levere den på biblioteket, men har nå lånt den på lydbok. Odins barn har jeg notert meg. Høres veldig spennende ut

  SvarSlett
 8. Tusen takk for superhyggelige kommentarer alle sammen :) Nå står jeg på hodet i kofferten, og om ikke mange timene er vi på vei til herlige England. Med meg på reisen har jeg Roy Jacobsens "De usynlige", og så får vi se om noen flere bøker blir med meg hjem i bagasjen. Vi sees :)

  SvarSlett