torsdag 23. juni 2011

Himmelsk fredag :)

Hver fredag:

Etter forrige helgs besøk av den ærverdige Hurtigruta klarer jeg ikke helt å slippe taket i den fantastiske opplevelsen vi hadde her i Brønnøysund. Hele byen sto på hodet enda klokka var over ett på natta og på kaia var det brønnøyværinger i alle aldre som ønsket å hylle både båt, mannskap og passasjerer :) Kanskje hadde noen et lite ønske om å komme på tv også!?

 På brua ønskes båten velkommen

 Brua er passert og båten er snart i havn
 Ikke lett å se noe i folkehavet...

Besøket er slutt for denne gang og NordNorge seiler videre nordover!

Hurtigruta går trofast langs kysten og selv om den ikke lenger har kamera på slep er det en ekstra god følelse å se når den går gjennom sundet. Ekstra godt er det også å tenke på at i dag går jeg ut i ferie - jippi - bare en koselig formiddagsvakt og så er det late dager som gjelder. På tirsdag reiser vi på ferie til England og jeg kjenner at reisefeberen sniker seg innpå meg :)

Ha en deilig helg alle sammen, klem fra

18 kommentarer:

 1. Sååå fina och underbara bilder av besöket av den fina båten!
  Ha en riktigt fin och skön semester i England.
  Glad Midsommar!

  SvarSlett
 2. Så vackra bilder! Det måste vara något alldeles speciellt att få åka med Hurtigrutten.

  SvarSlett
 3. Da jeg først så hva for en plan NRK hadde klekt ut, tenkte jeg; I alle dager er det mulig?! Ingen kan vel gidde å sjå på det??!! Men så skjedde det noe rart: jeg kikket litt, kikket mer, og til slutt var jeg hekta! Jeg har til og med vært på nett-tv og sett enkelte deler... Er det mulig?? Bildene dine er fin-fine- og jeg er enda mer betatt av Hurtigruten...

  SvarSlett
 4. Virkelig flotte bilder! Og så veldig aktuelle!

  SvarSlett
 5. Flotte bilder altså! Det var helt utrolig å se Hurtigruta omringet av alle småbåtene hver gang den nærma seg ei havn.

  SvarSlett
 6. SÅ flotte bilder! Nå fikk jeg lyst til å dra til Brønnøysund igjen :) hihi

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder, Anette. Hurtigruta har nok en spesiell plass i hjertene til oss på kysten. For øyeblikket har jeg orkesterplass til Hurtigrutekaia på Ørnes, hvor Trollfjord snart legger fra kai med retning Bodø. Vakkert.

  SvarSlett
 8. Hva herlige bilder - og himmelen!
  Vil gjerne reise en gang med Hurtigruta...det er svært populært her i Tyskland.
  Min blogg ikke fugerer som den skal, men jeg er
  www.bea-nype.blogspot.com.
  God helg,
  Beatrice

  SvarSlett
 9. Kjempefine bilder!:) Det var en kjempestor opplevelse å være med på den reisen NRK2 laget om hurtigruta, og jeg er kjempefasinert over det kjempefine landet vi bor i med variert og kjempeflott natur!:) Ønsker deg en kjempefin fredag, og en riktig god helg!:)

  SvarSlett
 10. Hvor er det smukke billeder.
  God weekend
  Kh Inge

  SvarSlett
 11. Virkelig flotte bilder.
  Ha en fin helg

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder fra den fantastiske reisen og god tur til England. Vi kjører nordover på søndag, vi tenkte å ta ytre lei denne gang, kjedelig med E6 hele tiden.Muligens det blir Brønnøysund også, vi tar det som det kommer, det er det som er ferie, men 50 års dag til svogeren min blir det neste helg

  SvarSlett
 13. Fint besök och när vi fortsätter att resa nästa etapp med Hurtigrutten - om några år sådär - så hoppas jag att du står där och vinkar oss välkommen ;-) har som sagt rest mellan Bergen-Trondheim...men vi ska nog ta oss hela vägen så småningom - en bit i taget....

  SvarSlett
 14. For noen lekkre bilder :D Å slike flotte farger !
  HA en fortsatt himmelsk helg :D

  SvarSlett
 15. Så flotte bilder du har tatt fra Hurtigrute-besøket!

  Ha en fin ferie :)

  SvarSlett
 16. Jeg tenkte at jeg aldri kom til å følge med på det programmet. Hørtes ut som kjedelige greier. Men jeg ble faktisk sittende og se på det om kveldene. Da var det virkelig vakkert å se solnedgangene. Og nå når programmet er over, er det neste ikke noe å følge med på tv lenger. Litt trist ... Vakre bilder du har tatt:)

  SvarSlett
 17. Takk for hyggelig kommentar hos meg i dag! Her var det mange fine bilder, men bilde nr to er bare så utrolig fantastisk! WOW!

  SvarSlett