onsdag 4. januar 2012

"La Peregrina" av Cecilia Samartin

Jeg var ganske spent på å lese denne boken ettersom den er en fortsettelse på boken "Senor Peregrino" som kom ut i 2007. 

"La Peregrina" gir oss sjangsen til å høre både Jamilet og Rosas historie og dette er veldig interessant med tanke på at i den forrige boken får vi høre Senor Peregrinos historie og hans versjon av det som skjedde. Jeg kom fort inn i bokens handling og opplevelsen av å få samme situasjon beskrevet i to forskjellige bøker var ganske så spesiell. Allikevel var det noe jeg savnet som jeg egentlig ikke kunne sette fingeren på. Det lille ekstra manglet og på slutten ble boken litt langtekkelig. 

På vaskeseddelen står det at boken har en overraskende slutt, og det gav meg forventninger som ikke helt ble innfridd. Allikevel likte jeg boken godt og kan absolutt anbefale den, spesielt hvis du har lest den første !

 


6 kommentarer:

 1. Jeg har ventet lenge på denne, og har akkurat fått denne fra biblioteket- lydbok-utgava lest av Gisken Armand- og har hørt meg gjennom de to første cd´ene. Så langt liker jeg det jeg har hørt, og er spent på om resten svarer til forventningene, eller om slutten blir for langtekkelig... Jeg driver multitasking; strikker mens jeg hører, da er det perfekt med litt lette bøker ;o)

  SvarSlett
 2. Riktig godt nyttår til deg, vakre Anette!
  Gratulere så mye med innlegg på side2blogg igjen, flinka!
  Jeg har ikke lest denne boken. Ikke den første heller, men den ligger klar i nattbordskuffen min... :-)

  SvarSlett
 3. Hei

  Jeg har lagt inn innlegget ditt på dagens Side2blogg.no

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett
 4. Jeg har også lest denne. Fikk virkelig sansen for Senor Peregrino. Men jeg ble også litt skuffet, uten at jeg kunne sette fingeren på det. Men den slutten... Hvordan tolket du den?

  SvarSlett
 5. Jeg har faktisk ikke lest noen av disse - ennå. Vurderer sterkt. ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg har og lest senior Peregrino og La Peregrina. Ble veldig oppslukt av historien, men satt og igjen med en følelse av at det manglet noe til slutt. Må kanskje lese dem en gang til.
  Liker også veldig godt boken drømmehjertet av samme forfatter

  SvarSlett