tirsdag 30. desember 2014

Bøker lest i 2014 #50 "Sølvbåndet 2 - Under mistanke" av Martine StrømsnesHVILKEN BOK? "Sølvbåndet 2 - Under mistanke" av Martine Strømsnes

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Abonnerer på bokserien hos Cappelen Damm

HVA HANDLER DEN OM? Nyheten om Gustav Jensens brå død ryster hele jernbaneanlegget. Ikke minst Maiken, som frykter å bli avslørt. Lensmannen etterforsker saken, og kan bli oppsøkt av det ukjente vitnet i skogen. Hvem var den mystiske mannen med rallarhatten som så hva som hendte?

HVA SYNS JEG? Jeg var veldig spent på denne boken, siden jeg likte nummer en i serien veldig godt. Av erfaring har jeg ofte blitt skuffet over bok nummer to når jeg har startet på en serie, men slik var det heldigvis ikke denne gangen. Cliffhangeren i bok nummer en fikk en vendig jeg ikke helt så komme, og den var nok litt søkt i mine øyne. Men forfatteren har allikevel skrevet en bok som klarer å holde på interessen min, og jeg tok meg selv i å glede meg til bok nummer tre når siste side var lest. 2 kommentarer:

  1. Jeg har prøvd meg på et par serier, men går fort trøtt. Har så mye å lese, og har egentlig bestemt meg for å bli flinkere til å legge fra meg en bok uferdig, om den ikke fenger meg. Dette har jeg hatt problemer med til nå.

    SvarSlett
  2. Jeg har bare lest en serie i mitt liv, og cliffhangeren i hver bok var formidabel. Nesten til å bli gal av, hver gang... Kos deg med serien, håper nerven holder seg høy lenge. Ønsker deg en herlig nyttårsfeiring i morgen :)

    SvarSlett