tirsdag 18. februar 2014

Boken på vent :)Jeg har herved bestemt meg for å ta en pause fra bloggpausen min, he he, og ingenting er vel bedre enn å starte med friskt mot og være med på Beathes "Boken på vent" :)

Disse to bokskattene står nå på vent i bokhylla mi, og jeg gleder meg bare SÅ til å sette igang med lesingen. I går var jeg nemlig på Mammutsalg, og som alltid fant jeg meg bare bøker til full pris (flaks at morsdagsgaven min var et gavekort på Ark ;).  Som blodfan av Jussi var "Alfabethuset" et selvfølgelig valg, og "Sølvstjernen" av Jeannette Walls har jeg også ønsket meg lenge. Boksen på bildet kjøpte jeg også; en aldeles nydelig samling te i fire smaker. Yummy :)


Ønsker alle en herlig dag, klem fra


6 kommentarer:

 1. Det er så hyggelig å ha deg skikkelig tilbake!!!
  "Alfabethuset" kommer nok jeg til å lese også, men ikke med det første; jeg har lest ferdig de fem bøkene om Avdeling Q, og er litt mett, men kjenner jeg meg rett, begynner det nok å krible litt etterhvert ;o)
  Håper dagen din blir en fin en!

  SvarSlett
 2. Sølvstjernen har jeg lest, den er nydelig :-) Og Alfabethuset står selvfølgelig på leselisten. Jeg så Kvinnen i buret da jeg var i København sist høst, og det ga meg enda mer lyst til å fortsette å lese bøkene :-)
  Jeg er så glad for at du har tatt en pause fra bloggpausen! Jeg savner deg når du ikke er her :-) Håper du får en fin dag!

  SvarSlett
 3. Veldig kjekt at du er tilbake,Anette:-) Håper at pausen fra bloggpausen varer både lenge og vel!;-) Har ikke kjøpt noen bøker enda denne måneden jeg har lyst på noen som er på mammutsalget, men prisene er jo ikke så gode? Alfabethuset har jeg veldig lyst på, så kanskje det blir til at jeg kjøper den snart jeg også. Godt å ha deg tilbake:-) Ha en fin fin dag:-) Klem

  SvarSlett
 4. Hyggelig at du er tilbake Anette.:) Jeg var på mammutsalg i går og kjøpe ti bøker eller noe sånt... masse bra vet du. så man får enda flere ventebøker i hyllene sine.;) De to bøkene du kjøpte virker fine.:)

  SvarSlett
 5. Gled deg til Alfabethuset, jeg har nettopp hørt den ferdig. Sølvstjernen må jeg se å få tak i. Velkommen tilbake fra bloggpause, kjekt å se deg :)

  SvarSlett
 6. Så fint at du er tilbake! :-)

  Eg har - som Tine - lytta til Alfabethuset nylig. Bra bok.

  SvarSlett