tirsdag 11. juni 2013

Boken på vent :)


Det er vel ingen som har unngått å la seg rive med av bokNorges store happening forrige uke; Jo Nesbøs siste bok om Harry Hole kom endelig ut. "Politi" har lyst mot meg fra alle butikkhyller og bokhandler, i aviser og på tv og jeg har fått et skikkelig spark i baken til å lese videre i serien jeg også. Den siste boken jeg leste var "Frelseren" og nå står "Snømannen" på vent. Tenker den kan være lur å lese nå i sommer uten en eneste snømann i sikte, så kanskje den verste skrekken har lagt seg til snøen faller :)

Snømannen; roman

Dette er den syvende romanen om politietterforskeren Harry Hole, og det er november 2004. Harry Hole begynner å motta anonyme brev, om snømannen. Det er trolig en sammenheng mellom brevene og at Birgitte Hovseth er sporløst forsvunnet fra hjemmet på Oslo vestkant. I Hovseths hage er det satt opp en snømann, med øynene vendt mot huset. Harry Hole finner Birgittes mobiltelefon inni snømannen og skjerfet hennes rundt snømannens hals.        Snømannen er en ny og besettende seriemorderthriller fra Jo Nesbø. Leseren blir like opptatt av Harry Holes privatliv som av kriminalgåten. Harrys ekskjæreste Rakel forteller Harry at hun skal gifte seg med sin nye kjæreste, legen Mathias Lund-Helgesen. Men Harry og Rakel fortsetter å møtes. På jobben er hans nye medhjelper, Katrine Bratt, svært interessert i hans etterforskningsmetoder. Harry finner raskt en annen savnet kvinne, Kristina Ottersen, drept. Både Birgitte Hovseth og Kristina Ottersen har én ting felles: De har begge konsultert legen Vidar Hjelset. Sporene peker både bakover i tid og geografisk til Bergen.


Finn flere bøker på vent hos flotte Beathe og Beathesbokhylle!


10 kommentarer:

 1. Ja,disse bøkene skulle jeg jo ha lest jeg også. Har to bøker liggende men det er selvfølgelig ikke de to første så da er det ikke bare å ta fatt på dem. Jeg sikler etter de andre bøkene som er på tilbud i pocketutgave så jeg får se hvor lenge jeg klarer å holde meg før jeg eventuelt ryker til. Sikkert lurt å lese om skumle snømenn nå slipper du å bli redd for de når snøen og snømennene kommer tilbake;)

  SvarSlett
 2. Den er jo så bra:) Heldig nesten som ikke har lest den:) Glder meg veldig til å få Politi inn i hjemmet.Kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 3. Snømannen er fantastisk og creepy! Den og Panserhjerte er dei beste i serien, etter mi meining. Sjølv les eg Politi no, den er også nesten uuthaldeleg spennande.

  SvarSlett
 4. Jeg har lest de tre første bøkene i tillegg til Frelseren og skal så klart gjøre ferdig serien jeg også.

  SvarSlett
 5. Har lest alle bøkene til Jo Nesbø, og Snømannen var nok den beste. Er derfor veldig spent på den siste nå, Politi, da noen sier at den topper alle. (Og andre mener at den ikke er så god!)

  SvarSlett
 6. Denne har jeg også i hylla, ulest. Den og Rødtrupe og den Frelsesarmeboka. Ha en fin dag::)

  SvarSlett
 7. Så langt jeg kom i den var den veeeeldig spennende. Men jeg fant ut at skulle jeg fortsette, måtte jeg begynne på bok nr 1 med Harry Hole. Men så langt er jeg ikke kommet.

  SvarSlett
 8. Jeg har lest denne. Veldig spennende. En av de beste krimbøkene jeg har lest. Snømenn blir aldri det samme..... ;)

  SvarSlett
 9. Utrolig at der finnes noen som ikke har lest Harry Hole :) Gled dere, snømannen er bra, men Politi var hakket bedre.

  SvarSlett
 10. Dette høres jo bare så spennende ut, jeg blir jo bare nødt til å lese om Hole snart! Men da tenker jeg å starte fra begynnelsen for å få det helhetlige bildet :)

  SvarSlett