tirsdag 26. februar 2013

Revolveromtale - "Smaragdgrønn" av Kerstin Gier

HVILKEN BOK? "Smaragdgrønn" av Kerstin Gier. Bok nummer tre i trilogien om tidsreisende Gwendolyn og Gideon.

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Lånte den på biblioteket her i Brønnøysund.

HVA HANDLER DEN OM? Boken handler om Gwendolyn som har fått sitt hjerte knust av Gideon. Sammen har de reist gjennom århundrene for å løse hemmeligheten om den forsvunnede kronografen og samtidig redde verden. Klarer Gwendolyn å trosse sitt brustne hjerte og fortsette eventyret sammen med Gideon?

HVA SYNS JEG? Kjempegøy å endelig lese slutten på trilogien og få en løsning på mysteriet. Jeg likte best avsnittene der Gwendolyn møter bestefaren sin, og sammen lager de de finurligste løsninger som får ringvirkninger både fremover og tilbake i tid. Dette er med på å avdekke hemmeligheten om kronografen. Og demonen Xemerius er fortsatt min aller største favoritt blant karakterene. Boken kunne til tider være litt langtekkelig og er nok ikke så god som de to første, men alt i alt er dette en bokserie jeg absolutt kan anbefale :)


Anette

- blogget fra min iPad -

8 kommentarer:

 1. Sånn kan det med fordel gjøres! Takk for idéen; det er slett ikke bestandig man har tid til (eller vil prioritere) en lang og omstendig omtale av det man har lest ;o)
  Nyt dagen- og den flunka nye uka vi har fått!!

  SvarSlett
 2. Enkelt og greit - ofte like bra som omstendig og detaljert. Tilbake fra en ukes opphold på bloggen - litt abstinens må innrømmes!

  SvarSlett
 3. Tusen takknforvhyggelige kommentarer, Berit og Aariho. Kan legge til at jeg har stjålet ideen hos svenske www.pepparkakshuset.wordpress.com. Akkurat nå har vi litt trøbbel med pc'n og derfor blogger jeg fra iPaden. Knoter veldig med å legge ut linker herfra, men så snart pc'n er oppe og går skal jeg legge ut link til inspirasjonskilden min :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest hele serien og elsker den bokserien:)

  SvarSlett
 5. Enig i at det er fine bøker. Jeg kunne egentlig tenkt meg å lest dem rett etter hverandre. En glemmer detaljer mens en venter på neste bok :-)

  SvarSlett
 6. Virker som spennende bøker. Omtaleformen var veldig kjekk og grei.:)

  SvarSlett
 7. Jeg har hørt om denne serien, nå skal den føres på listen over bøker å lese! Takk for bra omtale :)

  SvarSlett
 8. "Revolveromtale" er et veldig tøft ord - kunne tenke meg å benytte ordet : )) Stilig!!

  Har lest første bok i trilogien og vil gjerne lese samtlige : ))

  Tommelen opp for tøff omtale : )

  SvarSlett